zurück zurHomepage

Aktionswochen im MARITIM

Hotel am Stadtgarten Gelsenkirchen

Wildspezialitäten

Game specialities

vom/from 18.09. bis/to 30.09.2000.

von 12.00 – 14.00 Uhr und/and 18.30 – 21.30 Uhr

 

 

Wildkraftbrühe DM 12,00

mit Pistazienklößchen € 6,14

Clear game soup with pistachios dumplings

Pfifferlingrahmsuppe DM 10,00

mit Sahnehäubchen € 5,11

Chanterelle cream soup with cream toping

Hirschragout DM 24,00

in Wacholderrahmsauce € 12,27

mit Pilzragout, Butternudeln und

Preiselbeer-Apfelmus

Deer stew in juniper cream sauce

with mushroom stew, buttered noodles and cranberry-apple puree

Geschmorte Hasenkeule DM 23,50

in Preiselbeerrahmsauce € 12,02

mit gefülltem Pfirsich, Butterrosenkohl und

Kartoffelklöße

Braised leg of hare

in cranberry cream sauce with stuffed peach,

buttered Brussels sprouts and potato dumplings

Wildgeschnetzeltes "Hubertus" DM 19,50

mit Steinpilzen € 9,97

in einer pikanten Sauce

mit Serviettenknödeln und buntem Salatteller

Sliced meat from game "Hubertus"

with boletus

in spicy sauce

with dumplings in a napkin

Hirschrückensteak DM 34,00

mit Pilzkruste überbacken € 17,38

an Cassissauce

mit Wirsinggemüse und Kartoffelkroketten

Steak from saddle of deer

gratinated with mushroom crust

on cassis sauce

with Savoy cabbage and potato croquettes