Aktionswochen im
MARITIMHotel am Stadtgarten Gelsenkirchen
Wildspezialitäten
Game specialities
vom/from 18.09. bis/to 30.09.2000.
von 12.00 – 14.00 Uhr und/and 18.30 – 21.30 Uhr
Wildkraftbrühe DM 12,00
mit Pistazienklößchen € 6,14
Clear game soup with pistachios dumplings
Pfifferlingrahmsuppe DM 10,00
mit Sahnehäubchen € 5,11
Chanterelle cream soup with cream toping
Hirschragout DM 24,00
in Wacholderrahmsauce
€ 12,27mit Pilzragout, Butternudeln und
Preiselbeer-Apfelmus
Deer stew in juniper cream sauce
with mushroom stew, buttered noodles and cranberry-apple puree
Geschmorte Hasenkeule DM 23,50
in Preiselbeerrahmsauce
€ 12,02mit gefülltem Pfirsich, Butterrosenkohl und
Kartoffelklöße
Braised leg of hare
in cranberry cream sauce with stuffed peach,
buttered Brussels sprouts and potato dumplings
Wildgeschnetzeltes "Hubertus" DM 19,50
mit Steinpilzen € 9,97
in einer pikanten Sauce
mit Serviettenknödeln und buntem Salatteller
Sliced meat from game "Hubertus"
with boletus
in spicy sauce
with dumplings in a napkin
Hirschrückensteak DM 34,00
mit Pilzkruste überbacken € 17,38
an Cassissauce
mit Wirsinggemüse und Kartoffelkroketten
Steak from saddle of deer
gratinated with mushroom crust
on cassis sauce
with Savoy cabbage and potato croquettes